Medicold

Medische verpakkingen nodig?

Dan bent u hier aan het juiste adres. Kepco is al tientallen jaren vaste leverancier van isothermische verpakkingen voor de wereldwijde gezondheidszorg, ziekenhuizen, dierengeneeskunde en de farmacie. Alle verpakkingen zijn maximaal geperfectioneerd om aan de wensen en strenge eisen binnen de gezondheidszorg. Daarbij worden er periodiek strenge controles uitgevoerd om de kwaliteit te waarborgen.

Lange beschermingsduur

Onze isolatieverpakkingen zijn speciaal ontworpen voor de medische- en farmaceutische industrie. Onze verregaande technische kennis, heeft geresulteerd in diverse innovatieve producten. Deze zijn Gevalideerd door COFRAC – Laboratorium  onder de norm: AFNOR NF-S-99700-standaard en bieden een gegarandeerde beschermingsduur van maar liefst maximaal 144 uur.

Maatwerk medische verpakkingen

Bij een afname van minimaal 10.000 stuks, is het mogelijk om uw verpakkingen te bestellen. Vertel ons uw verpakkingsprobleem en wij verzorgen u de oplossing. Voor iedere temperatuur range en bij geringe aantallen is het al mogelijk verpakkingen op maat te bestellen.
De isolatie verpakkingen uit onze Medicold©-range zorgen ervoor, dat uw product gekoeld op de plaats van bestemming komt. Uit onze ervaring blijkt dat er geen koelingsstandaarden zijn. Elk te koelen product verdient een eigen advies.

  • Al meer dan 30 jaar ervaring
  • Hollandse kwaliteit
  • Levering op afroep
  • Gevalideerde producten

Neem contact op voor meer informatie!  of neem een kijkje op de productpagina Medicold.